Per no parar.

1cronica4Ahir a la plaça del Raval de Montserrat de Terrassa es van constatar diferents qüestions. Primer que el G4, el grup de les quatre grans colles castelleres, (Castellers de Vilafranca, Colla Vella Xiquets de Valls, Colla Joves Xiquets de Valls i Minyons de Terrassa) ja han aconseguit realitzar castells de nou pisos. En segon lloc, que enguany la “Jove” està impressionant, i ja aconseguit realitzar un castell de nou a uns quants quilòmetres de casa seva. (La resta de colles ho ha aconseguit a plaça pròpia o prop de casa). I en tercer lloc, que la temporada castellera d’aquest any està en un preciós i interessant moment. On no hi ha cap colla que tingui un domini hegemònic sobre les altres.

Ahir els Minyons van aconseguir la millor actuació de la temporada, amb el 3 de 9 i 4 de 9 amb folre descarregats, i un 3 de 8 amb agulla carregat. Pel que fa a la ronda de pilars van descarregar amb autoritat un espadat de 7 pisos amb folre.

Van ser els de la camisa malva els darrers en aconseguir unes construccions de nou pisos. Els primers en realitzar-ho aquest any van ser les colles de Valls, tant la “Jove” com la “Vella” en la passada diada de Sant Joan. Grandíssima diada castellera la que es va dur a terme a la plaça del blat. A posteriori, els Castellers de Vilafranca van aconseguir també realitzar castells de nou a Sant Pere de Ribes, prop de casa dels verds.

El G4 es trobarà a plaça per Sant Fèlix, a Vilafranca, el 30 d’agost. Algunes colles com Minyons a prop de fer vancances han deixat la feina enllestida per preparar a consciència un Sant Fèlix. Per les altres colles el mesos de juliol i agost serviran per fer una bona posada a punt a aquest derbi casteller.

Sant Fèlix, doncs serà un punt d’inflexió més que mai sobre el desenvolupament del tram final de temporada castellera.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s