Diada del Mercadal.

mercadal_2009 Doncs molt a prop ho tenim. Demà a Reus a les 17:30h a la Plaça del Mercadal hi tindrà lloc una diada castellera prou interessant. Prou interessant pel que s’hi podrà veure. Demà a Reus hi actuaran els Castellers de Vilafranca, les dues colles de Valls, la Joves i la Vella, el Minyons de Terrassa i la colla local dels Xiquets de Reus.

Espero poder-hi veure algun castell de gamma extra. Crec que no és molt difícil demanar un gamma extra quan hi tres colles que ja han realitzat enguany un gamma extra i una altra, els Minyons de Terrassa, que en deu tenir moltes ganes de poder tirar el primer gamma extra de la temporada. Espero que així sigui perquè sinó aquest format d’actuació quedarà molt entredit. Estem parlant d’una actuació bastant especial en el format, ja que hi actuaran cinc colles. Aquesta actuació es duu a terme cada dos anys, en temporades castelleres on no hi ha el concurs de castells de Tarragona. A més en aquesta edició l’actuació es realitzarà un dissabte a la tarda i no un diumenge al migdia. Crec que l’horari pot ser un encert, si tenim en compte el format excepcional d’aquesta diada castellera. De fet, demà es podrà valorar aquest canvi.
Així doncs la novena edició de la Diada del Mercadal està creant prou expectació en el panorama casteller. Només cal veure si demà aquesta es transforma en una gran actuació castellera on hi podrem veure castells interessant i perquè no dir-ho alguna notícia per part dels locals, un 3 de 8 potser?

Res més… a plaça es podrà veure tot plegat.

Aquí us deixo la promoció televisiva de la Diada del Mercadal.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s