Roca Umbert fa riure!

bio04Aquest seria un bon titular si parléssim de la trajectòria d’aquest equipament municipal de Granollers. Però res més enllà de la realitat. El passat 31 d’octubre, a la sala de l’Aplegador de la Troca es va poder gaudir de “Cabaret Cabrón 4”. Un espectacle de pallassos que va tancar la quarta i darrera setmana de classes del “Noveau Clown Institute”, que s’ha dut a terme en aquest equipament aquest passat mes. Segons fonts del mateix equipament, al mes de març de l’any vinent s’hi desenvoluparà la segona fase d’aquest projecte. Sembla que s’està treballant per part de l’administració granollerina perquè aquest Noveau Clown Institute” s’instal·li de forma permanent a l’espai de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Aquesta universitat del clown està dirigida pel mític Jango Edwards, que veuria amb bons ulls establir aquests estudis de pallasso a Granollers. Ja que aquesta ciutat està prop de la seva residència actual, Barcelona.

Per fi s’aposta per potenciar activitats culturals en aquest equipament granollerí. Un equipament, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, que de moment, només veu com s’hi fabrica la cultura popular i tradicional de la ciutat. On les entitats de cultura popular i tradicional hi fan vida, l’excusa perfecte per vendre aquest projecte d’equipament a la ciutat. Però, què s’hi ha fet de rellevant culturalment parlant? Un MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya), l’estrella de l’equipament, un CTUG (Centre Tecnològic i Universitari de Granollers), que ho és tot menys universitari i tecnològic, una Troca, que és el centre de cultura popular i tradicional, però que serveix per a tot, fins i tot pel que no és cultural ni popular com la Catosfera, i un Espai d’Arts, que entre altres, una bona promoció li fa falta. De tant en tant, però, i com la pluja escassa del nostre clima, plouen projectes interessants com els Trobadors i Joglars, cicles musicals i algun que altre taller.

Per sort, en Jango Edwards deu trobar-li alguna cosa interessant a Roca Umbert, la Fàbrica de les Arts. Alguna cosa que els qui hi habitem i apostem per la cultura a la ciutat ens costa molt trobar-li. Espero doncs que aquest projecte d’universitat del clown pugui establir-se permanentment a Granollers. Seria una bona notícia. I és que la Roca Umbert fa i farà riure, i aquest cop no és cap ironia.
Anuncis

2 pensaments sobre “Roca Umbert fa riure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s