4 de 8 grana: il·lusió i realitat.

3663180130_6097887b37_o

Xics4de8 Ja el tornem a tenir aquí… després de moltes ganes, molts assajos, molt de treball i molta persistència, el 4 de 8, el carro gros es torna a tenyir de grana. Els Xics tornem a lluir els galons de colla de 8. Galons ben merescuts si tenim en compte el quatre de vuit d’ahir. Un castell ben plantat a la pinya, ràpid en la seva execució, un pèl pesat en els pisos superiors del tronc, però tanmateix un carro gros ben parat. Ahir es va poder veure que la feina feta als assajos dels Xics.

Instants previs a l’actuació em vaig dirigir a la placa que hi ha a la façana de l’ajuntament de Granollers. En aquesta s’hi recorda que en aquella plaça  (plaça  Porxada) el 12 de novembre de 1995 els Xics vam carregar el primer 4 de 8. (Foto de l’esquerra)  Encara recordo perfectament aquell castell,  un xic més joves, sense experiència en els castells de vuit, però amb moltes ganes de menjar-nos el món. Ahir, els Xics estàvem en una situació similar, veníem de gairebé dos anys de sequera, pel que fa als castells de vuit. Veníem també d’un malaguanyat intent de 4 de 8 a Manresa. Amb castellers que encara no sabien que volia dir i què significava fer castells de vuit, però amb moltes ganes i i·lusió per part de tothom. Això sí, a diferència del 95,  els Xics tenim un bagatge i una certa experiència en la consecució de castells de vuit.
Ahir la motivació per assolir la fita va ser clau, així com la ràbia continguda per l’anterior intent de 4 de 8. Ahir vam tornar a demostrar i a demostrar-nos del que som i del que podem ser capaços. Després de les emocions viscudes en la diada castellera d’ahir, llevar-se avui ha estat un xic més senzill.

Avui els Xics hem tornat a donar un pas endavant. Aquest és només un petit pas, ara ens queda el més difícil, consolidar el que hem aconseguit i treballar per aconseguir la clàssica dels castells de vuit. Bé, el que bàsicament hem fet durant molts anys.

Aquest carro gros ha estat fruit de la il·lusió, però també ha estat fruit del treball en els assajos. Aquest 4 de 8 no només és una il·lusió sinó també un realitat.
Felicitats Xics!
Anuncis

2 pensaments sobre “4 de 8 grana: il·lusió i realitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s