Ens quedem sense 3 de 10.

Ahir el món casteller estava a l’expectativa del monstre de castell que havien anunciat els Minyons de Terrassa, el 3 de 10 amb folre i manilles. Ahir al Raval de Montserrat, a Terrassa, el món casteller es va quedar sense 3 de 10. No va ser el dia dels malves, ni 3 de 10, ni cap gamma extra. Es va poder veure, això si, un intent molt digne i treballat de 3 de 10 . Un  intent que va arribar força lluny i que encara que només s’hagués carregat hauria esdevingut un èxit pels Minyons i un èxit, no ens enganyem, pel món casteller. Aquest intent va passar massa factura per un 2 de 9 amb folre i manilles que intentaven després i que va fer llenya quan encara no es va col·locar l’aixecador. Ahir la sort els va girar la cara als de Terrassa, i crec, com ja s’ha dit per part de Minyons, que el resultat d’ahir: 3 de 9 amb folre,  4 de 9 amb folre i 5 de 8, no pot menysprear el treball que va realitzar aquesta colla, les setmanes prèvies, per poder assajar un castell de deu pisos i altres gammes extra (com el 5 de 9 amb folre que tampoc vam poder guaitar-lo). Potser aquest treball no es va veure reflectit ahir, però qui sap si aquest treball servirà pel futur, per la propera temporada… (En aquest cas les paraules del “Negre” (casteller dels Minyons) sempre són interessants)

El que es demostra amb intents com el d’ahir a Terrassa o el de fa uns dies a Vilafranca és una cosa. Es poden tenir tots els efectius necessaris, es pot assajar amb unes condicions prou dignes, però el 3 de 10 continua sent un castell de deu pisos, és a dir, un castell majestuós, un monstre de castell, un castell que exigeix l’excel·lència, un castell on sovint l’atzar i la sort hi juga el seu paper i que només s’ha pogut descarregar dos cops en la història.

Crec que el fet de plantejar-se un castell com aquest és un repte prou important per la colla que s’ho planteja. Però a la vegada poder assajar-lo amb condicions és un èxit per la colla en qüestió. Tristament, però vivim en una societat que només premia els resultats i deixa de banda, molt sovint, el treball per arribar a aquests resultats.

Per tot plegat… Ànim Minyons!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s