Bed & Breakfast.

Ja ha arribat a les meves mans el nou disc de Els Amics de les Arts, anomenat “Bed & Breakfast”. Un disc que contagia l’energia de les seves cançons. Un treball realitzat a consciència, amb cançons íntimes, transgressores, sarcàstiques i senzillament sensacionals. Els Amics de les Arts és una formació que de ben segur ja n’haureu sentit a  parlar aquests dies pels mitjans de comunicació o encara que sigui en algun racó d’aquest portal. Un grup que mescla els ritmes més frescos de la música anglosaxona, amb unes lletres d’històries iròniques. Els Amics de les Arts estan fent  camí, possiblement mediàtic, per erigir-se en el grup revelació de música en català del nostre país en el proper any 2010.

Llegia en el bloc “Al darrera de la nevera”, que Els Amics de les Arts estan travessant la petita frontera que hi ha entre un grup de “petit comité” d’un grup exitós. I la veritat és que és ben cert. Els Amics de les Arts, ara mateix estan tenint un ressò mediàtic envejat per qualsevol petita i novella formació. El que passa és que aquest disc no és el primer d’aquesta formació, ans el contrari, Els Amics de les Arts acumulen en la seva discografia una sèrie de treballs que vosaltres mateixos us podeu descarregar a la seva pàgina web, com “Catalonuates”, “Roulotte Polar”, “Castafiore Cabaret” o “Càpsules Hoi-Poi”.

Està clar doncs, que Els Amics de les Arts estan en un moment dolç de la seva carrera musical, el de l’explosió. Aquesta és una bona raó perquè aquest disc estigui a les vostres mans i quan tingueu l’oportunitat, gaudir del seu gran directe. Si més no, és una molt bona proposta artística per obsequiar en aquestes festes.
Anuncis

2 pensaments sobre “Bed & Breakfast.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s