3a parada al Tastautors.

Amb una sala Sarau plena fins dalt, va començar la tercera jornada del Tastautors a Cardedeu. Aquest cop era el torn per Esteve Felipe i Menaix a Truà. El primer, debutant com a cantautor, els segons, una proposta contrastada de cançó d’autor amb un trio de músics experimentats.

La nit la va inaugurar el guitarrista de la Bikimel i a la vegada integrant de la banda vallesana Maivistos, estic parlant d’Esteve Felipe. Aquest cantautor vallesà va oferir un recital amb temes de la formació esmentada i va comptar amb la col·laboració en dues cançons de la mateixa Bikimel. Cantautor de lletres clares i melodies més embrollades va gaudir d’una platea entregada a les seves cançons. En definitiva Esteve Felipe va oferir un directe novell però a la vegada engrescador.

L’atracció de la nit va saltar a l’escenari quan faltaven pocs minuts per la mitjanit. La formació liderada per Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà, Menaix a Truà celebra deu anys sobre els escenaris. Amb un repertori ampli i treballat es van presentar al públic. Dues guitarres i un baix elèctric, una combinació de músics soferts i elegants, un trio de músics experts, d’artistes polifacètics amb moltes bregues musicals al darrere. Per posar-hi un però, una actuació de massa llarga durada. Una actuació que tal vegada no va deixar pas indiferents els seus aferrats seguidors.

Una jornada doncs, molt lineal i planera rítmicament parlant, amb poques divergències musicals, però que oferia l’oposició d’una proposta debutant vers una proposta destra.

El Tastautors encamina el seu tram final, amb les darreres dues jornades que es celebraran el proper cap de setmana. Una es celebrarà el divendres al Bar Tarambana amb Guillamino com artista convidat. La darrera que tancarà l’edició d’enguany d’aquest cicle, tindrà lloc el proper dissabte al Centre Cultural Polivalent de Cardedeu, amb Els Nens Eutròfics i en Quimi Portet com a músics convidats.

Si voleu més, aquí teniu la crònica que en fa un bon amic a l’Aravallès.cat
Anuncis

2 pensaments sobre “3a parada al Tastautors.

  1. tastautors diu:

    Bon dia Sergi, Gràcies per les fotografies.El divendres que ve la jornada és doble. A part del concert normal, que és una hora més tard, a les 23:30, i al Tarambana, a les 18:30 hi ha taller de música electrònica. Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s