Tastet de febrer (2010).

Avui enceto una nova tasca per aquest bloc. Ja feia temps que em rodava aquesta idea pel cap. Amb el nom de Tastet intentaré difondre, estendre i si cal donar a conèixer altres blocs escrits en llengua catalana que trobi si més no interessants. Podran ser blocs de qualsevol tipus de temàtica.  A la vegada informar-vos que aquesta tasca serà una feina mensual, la qual intentaré que no sigui intermitent i esdevingui com a mínim cíclica.

Per iniciar el “Tastet” d’aquest mes de Febrer, començaré fort. Avui tinc ganes de presentar-vos la xarxa de blocs temàtics estol.cat, una xarxa de blocs que té com a denominador comú l’utilització de la llengua catalana. En aquesta malla de blocs temàtics hi podrem trobar blocs dedicats a la publicació i difusió d’acudits en llengua catalana, blocs sobre tendències, moda, teixits i passarel·les, blocs dedicats al món de l’esport i en concret al món del tennis i del futbol, blocs sobre noves tecnologies i disseny gràfic, blocs que giren al voltant del medi ambient, blocs sobre la cultura catalana, blocs sobre cinema, literatura, música i videoclips i blocs sobre drets humans i temes socials.

Com podeu veure una autèntic entrellat d’opinions que intenta crear opinió amb el català com principal eina d’expressió. Així doncs us convido a fer un tastet als diferents punts i seguits que conté l’estol.cat
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s