XXIè Festival de la Guitarra.

Continuant amb la línia comunicativa dels darrers dies, avui m’he assabentat d’una nova proposta musical pels propers mesos que m’agradaria compartir. Aquesta proposta musical es durà a terme majoritàriament a Barcelona. Us estic parlant del XXIè Festival de la Guitarra, un cicle que enguany, i fruit de l’explosió musicocreativa que hi ha al país i que més d’un cop he manifestat en aquest bloc, ha programat un cartell musical amb una presència notable d’artistes de casa. Com he pogut llegir en el diari Avui, l’edició d’enguany d’aquest festival tindrà un clar accent català amb un 50% de propostes locals. (La resta de la programació la podreu trobar en l’anterior l’enllaç del XXIè Festival de la Guitarra.)

De les propostes locals voldria destacar la que m’ha alegrat el dia, es tracta del concert que té previst realitzar en Roger Mas al Palau de la Música Catalana el proper 11 de Juny. El cantautor solsoní està actualment treballant en l’elaboració d’un nou disc “La casa d’enlloc”, que veurà la llum el mes d’abril. De ben segur que els fidels seguidors d’una de les veus més prodigioses del país ja tindran apuntat a la seva agenda aquest recital que es realitzarà en un marc immillorable.

De la resta de l’oferta local ressaltar les actuacions de bandes i músics consolidats com Quimi Portet (Palau de la Música, 23 d’abril),  Quico Pi de la Serra (Luz de Gas, 4 de juny), Mishima (Sala Apolo, 2 de juny) i les presents revelacions Els Amics de les Arts i l’Anna Roig i l’ombre de ton chien (Auditori, 2 de juny). Però també voldria posar accent a la programació de grups emergents com Els Nens Eutròfics, Ix (Luz de Gas, 17 d’abril), Maria Coma(Auditori, 30 d’abril) o els darrers guanyadors del concurs Sona 9 Mine (Palau de la Música, 7 de maig).

Aquí teniu una excusa més per no quedar-se a casa, un festival que es defineix ell mateix com eclèctic i cosmopolita, una excusa per delectar-se amb astres de les sis cordes.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s