Versos lliures 2010.

Per aquest proper mes, a part d’una bona oferta musical, tenim sobre la taula una proposta literària interessant. Aquesta és un cicle de trobades poètiques que amenitzarà aquest mes de  març i part de l’abril. Un festival literari denominat “Versos Lliures ·10” que farà que els propers dijous de març i abril al Casal Popular de l’Esquerda hi tinguem la possibilitat d’escoltar recitals poètics de qualitat.

Els “Versos Lliures” és una proposta literària que té com protagonista la poesia, així com té com actors principals els diferents poetes artífexs de mil i un versos excitants. La poesia és un símbol d’identitat nacional, com esmenta l’organització del cicle en la presentació d’aquest esdeveniment, i els símbols esdevenen necessaris si hi ha espais on es fan presents. Als Països Catalans la tradició poètica ha mantingut viva la flama de la nostra identitat cultural.

En l’edició d’aquest any a part de tenir un cartell extens de poetes, cal destacar la primera cita d’aquest cicle. Aquesta cita es durà a terme a les 18h del dissabte 6 de març d’enguany i consistirà en realitzar una ruta poètica per Granollers. Ruta que s’iniciarà a l’escola Salvador Espriu i que estarà protagonitzada per poetes locals que oferiran els seus versos en els espais més poètics de la capital vallesana.

Així doncs, el Casal Popular de l’Esquerda ens proposa una activitat de lleure per a la distensió, un oci que fuig de la immediatesa i la homogeneïtzació que hi ha en l’actual societat, per buscar una proposta per a paladars reposats, populars i exquisits.

Perquè la paraula pot ser lliure i tenir sentit sense anar de bracet d’una gentil melodia, com a la vegada qualsevol tonada pot esdevenir realitat sense versos que la mal interpretin. Per això a voltes és de calaix parar-se a escoltar els artistes de la paraula, els trobadors de rimes complexes, els mags dels versos. És de calaix doncs, fer parada i fonda al Casal Popular de l’Esquerda i escoltar els versos més lliures d’enguany.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s