Cantològics

El proper diumenge dia 21 de març, es celebrarà arreu, el dia mundial de la poesia. Moltes són les iniciatives interessants que podreu trobar a qualsevol indret. Un portal recomanable sobre aquesta efemèride és aquest bloc. Però a part de recomanar-vos aquest espai de la xarxa, avui també tinc ganes de destacar una iniciativa prou singular.

En aquest bloc li comencen a arribar petits suggeriments d’iniciatives culturals. “Cantològics” és un d’aquests suggeriments que ha arribat a aquest portal i que em sembla prou atractiu com per difondre’l. “Cantològics” és una iniciativa jove que mescla poesia i música, una proposta ideada per grup d’estudiants i que pretén mostrar al públic un breu resum antològic de la poesia catalana, la qual vestiran i adornaran amb un conjunt de melodies. La veritat és que poca cosa més en sé d’aquest projecte. Aquesta proposta musical i poètica em sembla engrescadora. Per això, si la idea us engresca, us entusiasma i us interessa, fer-vos saber que els vulguin veure aquest espectacle de petit format el podran contemplar (crec que de forma gratuïta) el proper dia 20 de març a les 20:30h a la sala Tarafa de Granollers.

Per finalitzar aquest post, us deixo a tall divulgatiu, les paraules que “Cantològics” ens ofereix com a presentació de l’espectacle:

“Tant la poesia com la música sempre han estat transmissores de la cultura d’un poble i Antologia de la poesia catalana és un recull dels millors versos de la nostra terra.
Ara ja fa gairebé un any que els Cantològics vam voler unir aquests dos mons creant una fusió única que de ben segur no us deixarà indiferents.

Els somnis es fan realitat, tal i com ho ha fet aquest projecte amb l’ajuda, la il·lusió i l’esforç de tots nosaltres.”

Cantològics us presenta en obert a tot el públic, Cantologia de la poesia catalana. Un recull de 15 poemes que van des de la poesia dels trobadors de l’edat mitjana, fins a la nostra contemporània. Aquesta ve interpretada per dos músics, presentada per dos presentadores, i acompanyada per uns audiovisuals que van d’acord amb el significat del poema.

Tot plegat, una fusió única que de ben segur que no us deixarà indiferent!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s