15 anys de castells ganàpies.

Enguany es celebren 15 anys de castells a la Universitat Autònoma de Barcelona, 15 anys de Ganàpies i de fet casteller universitari, i això sempre, és digne de ser ressaltat.

El fet casteller a l’espai universitari és positiu sempre. És positiu, perquè en el fons és una branca més de difusió cultural i de promoció de la tradició castellera d’aquest país. És positiu, per poder conèixer a altres castellers d’altres colles, i per què els joves que no siguin integrants de cap colla castellera, tinguin un primer contacte amb aquests tipus d’entitats culturals.

Ganàpies és la colla degana dels castells universitaris, la primera que va pensar que, tot el que he comentat abans, era prou motivador per engegar un projecte juvenil que tingués com a denominador comú el fet casteller.

Un altre atractiu que les colles castelleres universitàries, i Ganàpies no n’és una excepció, tenen en comú, és la festivitat que desprenen aquestes colles. Els castells no són únicament la base de les colles universitàries, sinó que la gresca i la festa que desprenen aquestes entitats juvenils, és un veritable esquer pels joves de qualsevol universitat.

Avui doncs, toca felicitar als Ganàpies i agrair-los la feina feta. Són moltes les experiències i records que un servidor s’ha endut dels anys que hi formava part, com estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona. Moltes són les xerrades i converses sobre castells, i molts són també, els amics castellers i no castellers que m’ha donat aquesta entitat. Senzillament moltes felicitats Ganàpies, gràcies Jaume, gràcies Marc, per tenir la genial idea d’engegar un colla castellera universitària, i per pensar que els castells a la universitat eren possibles.

Senzillament…. Pit i collons i ganes de fer-ho!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s