Esport i música per la Bressola.

Durant aquesta setmana, una sèrie d’actes i activitats organitzats per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), sobre La Bressola, es mostraran al barri barceloní de Gràcia. Propostes que agafen forma d’exposició sobre l’escola catalana situada a la Catalunya Nord, forma de xerrada sobre aquesta entitat educativa o fins i tot que agafen un to lúdic i festiu, amb un torneig esportiu i una festeta amb música enllaunada.

La Bressola, així com les activitats que organitza o les iniciatives que la recolzen, sempre són dignes de ressaltar. Ja sigui per mostrar el suport incondicional a la feina feta per aquesta entitat educativa, ja sigui per ajudar-la en tot allò que calgui i es pugui. En aquest bloc sempre s’ha intentat difondre la tasca, no només educativa, que La Bressola elabora i realitza.

Aquí teniu una proposta per aprofundir sobre què és La Bressola, per estar-ne al corrent de la seva història, i fins i tot, per patrocinar aquesta entitat. Així doncs, si voleu indagar més sobre la realitat del somni de La Bressola, us podeu passar pel Casal de Joves de Gràcia aquesta setmana, o podeu comprar o regalar, ara que estem en aquestes dates tant assenyalades, el llibre que narra l’evolució d’aquest projecte educatiu després de més de 30 anys d’existència. El llibre en qüestió es titula “La realitat d’un somni “(Trenta anys d’escoles catalanes a la Catalunya del Nord. La Bressola) de l’editorial 26 lletres.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s