La llança cultural d’aquest Sant Jordi 2010.

S’acosta Sant Jordi, i com és evident, la indústria cultural llença al mercat un munt de novetats editorials. De novetats editorials escrites en llengua catalana, n’hi ha per triar i remenar. Per això, és interessant el portal que Òmnium Cultural ha llençat a la xarxa. En aquest enllaç hi podrem trobar les 170 novetats en català que les editorials estan promocionant per aquesta Diada de Sant Jordi 2010. A la vegada, també estem ajudant a pronosticar quina serà la novetat editorial, escrita en català, més venuda.

Per altra banda, si voleu indagar una mica més, i anar més enllà de les novetats editorials d’aquest any, podeu visitar el portal Llibres.cat. En aquest portal hi podreu trobar bastants més llibres escrits i editats en català. Aquest és una altra suculenta proposta internauta, si la vostra opció per aquest Sant Jordi 2010, és un llibre escrit en llengua catalana.

Per últim, també podeu visitar el portal Pàgines.cat, un portal nou que té per objectiu difondre als autors, les obres i les editorials en llengua catalana. Aquesta web ofereix la possibilitat de poder obtenir informació d’actes literaris, premis o primeres pàgines de llibres. Aquest és un portal ideat pel periodista Jordi Climent que està obert a la col·laboració de tots els usuaris. A més aquesta pàgina web compta amb una videoteca en la podem observar entrevistes als autors i editors.

Si encara no teniu pensat el llibre que voleu regalar per la Diada de Sant Jordi d’enguany, aquests tres enllaços són unes bones finestres per donar-hi un cop d’ull. Si més no, és una manera ben curiosa i particular de tafanejar llibres i escriptors. Unes considerables proposicions per tenir-les presents.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s