Post-Clàssic… Què bèstia!

“Post-Clàssic”, així es titula l’espectacle que el pallasso Tortell Poltrona duu a terme els diumenges al migdia a la carpa del Circ Cric. La companyia instal·lada a Sant Esteve de Palautordera, va estrenar temporada el passat 26 de març d’aquest any, i “Post-Clàssic” és un dels espectacles que, en Tortell Poltrona i els seus, ens ofereixen a tocar del Parc Natural del Montseny.

Tortell Poltrona, un dels pallassos precursors en la renovació d’aquest ofici, és un clown amb una contundència artística destacable. Un pallasso que transmet tendresa, que combina innocència i trapelleria, un artista carismàtic que desprèn naturalitat.

“Post-Clàssic” no és cap nou espectacle, ni cap superproducció del món del circ. Just al contrari. Aquest és un espectacle vibrant que recopila i fa memòria. Una funció plena d’esquetxos que han fet escola. Esquetxos que són una estampa d’un circ ben particular. “Post-Clàssic” és el recopilatori d’èxits del pallasso més cèlebre que aquest país té en actiu. El pallasso que ens ha ensenyat i ens ensenya a fer riure amb la senzillesa més pura.

Tortell Poltrona porta a la carpa del Circ Cric l’estètica clàssica del pallasso, a la vegada que vigila i vetlla per reinventar-la. La banda del Cric és l’encarregada de vestir l’espectacle de melodies exultants i màgiques. Tot plegat, per mostrar al públic una funció que es mou entre l’essència del circ i la modernitat de l’ofici de clown. Un espectacle per a tots els públics, que compagina una escenografia alegre i divertida amb un guió carregat d’ironia i sarcasme, on infants i adults semblen trobar-se còmodes.

Així doncs, poc més d’una hora per gaudir d’humor sense impureses. Una mica més de seixanta minuts per deixar-se anar i fruir de l’univers creat per en Tortell Poltrona, un pallasso sense fronteres.

“Post-Clàssic”… Què bèstia!

Anuncis

Un pensament sobre “Post-Clàssic… Què bèstia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s