Tastet d’abril (2010).

Aquí teniu el meu particular tastet d’aquest mes d’abril:“Avantguarda.com”. Una revista digital especialitza en el món “indie“. Avantguarda.com es defineix ella mateixa com una revista internacional de música i art visual. Una revista dedicada a la música independent, la que s’introdueix al món com una novetat, que és crea sense interferències ni pautes marcades, les bandes que mantenen aquest esperit intacte tenen un espai dins d’aquest projecte. També es centra en l’art visual, concepte molt genèric però concret alhora, englobat dins del disseny gràfic com a forma d’expressió i creació, el cinema com una manera de comunicar sensacions, sentiments, el còmic com a eina distesa de la faràndula gràfica i el teatre, activitat de proximitat i realitat fictícia. Tot això ho podreu trobar teclejant avantguarda.com en el vostre ordinador.

Us recomano que perdeu una mica del vostre temps a passejar per aquest portal tant avantguardista, per què els amants del món “indie” i de la música en general no us decepcionarà. Podreu llegir les darreres noves que presenta aquest univers “indie”. Podreu a la vegada indagar propostes musicals i artístiques que es troben amagades en l’agenda d’aquesta avantguarda o fins i tot podreu explorar el canal de televisió propi que ha engegat aquest portal. En aquest canal hi podreu trobar més d’una actuació en directe i més d’un videoclip curiós, com el que un ha trobat i ha enllaçat en aquest post.

La xarxa ens dóna grates sorpreses i gustoses propostes. Aquesta relíquia de portal que podeu trobar penjat a Internet n’és un exemple.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s