Bubok.es: editorial "on-line".

La diada de Sant Jordi 2010 ja és història.  Enguany aquesta, ens ha deixat els llibres “Se sabrà tot” del periodista Xavier Bosch i “El viatge al poder de la ment” d’Eduard Punset com els textos més venuts en la categoria de ficció i de no-ficció en català respectivament.

Després de remoure muntanyes de llibres, després de llegir contraportades, presentacions d’autor i d’observar una múltiple varietat d’editorials, sempre hi ha alguna cosa més per descobrir. I per què dic això? Doncs per què mitjançant el programa “Espai Internet” de Televisió de Catalunya un ha  descobert una nova proposta a la xarxa, en forma d’editorial “on-line”. El portal bubok.es és una pàgina web interessat, ja que aquest espai ens permet publicar gratuïtament tots aquells textos que desitgem.

Bubok.es és una iniciativa de l’editor Andreu Teixidor. Una editorial “on-line” on podem maquetar el text que desitgem publicar, tot col·locant-hi la portada adient, personalitzant i particularitzant l’edició d’aquest. Un cop feta la feina de disseny editorial, aquest s’imprimeix i arriba al mateix client en un termini de 15 dies. En quant al preu del llibre, és el mateix autor del text qui el tria, a partir del cost per exemplar. Un 80% del marge de la venta és pel mateix autor.

Aquests i molts més detalls els podreu trobar al mateix portal. Una proposta ben engrescadora per aquells que vulguin editar les seves memòries, poesies, contes i relats. Ara ja no hi ha excusa per tirar-se enrere, i no publicar allò que crèiem apassionant. La xarxa ofereix noves possibilitats editorials pels joves i novells autors.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s