Cinema mut + Jazz.

Tot un clàssic del cinema es projectarà aquest cap de setmana a Granollers. L’Associació Cultural de Granollers ens ofereix una relíquia del cinema mut. Es tracta del film “El rostre pàl·lid” (The Paleface), el qual està protagonitzat pel mític Buster Keaton. Però la proposta no es queda només en la projecció sinó que ofereix una nova dimensió al llargmetratge. December Quintet, una formació de jazz local, és la qui en viu i en directe, posarà melodies i acords que acompanyaran el film tot creant-ne una banda sonora passada pel sedàs del jazz.

Un espectacle interessant de prop d’una hora. Seixanta minuts per delectar l’elegància musical del jazz tot copsant un clàssic de les pantalles, o si es vol, tornar a reviure la màgia dels inicis del cinema amb una sintonia musical distingida.

Un ventall d’instruments i de melodies per un cinema a dos colors. Espectacle de contrasts, o projecció simbiòtica, segons com es miri, i a gust del consumidor. Recital que fa sortir a Granollers del gris cultural.

Aquests són motius més que suficients i prou interessants per no perdre’s tal esdeveniment. Esdeveniment que tindrà lloc demà dissatbe 15 de maig a dos quarts d’onze de la nit. Aquesta suma de projecció i actuació musical es podrà presenciar al GRA, l’equipament juvenil que Granollers té ubicat a la plaça de l’Església.

Una proposta més per aquest agitat cap de setmana, ple d’iniciatives engrescadores. A veure si algú hi pot treure el cap i en difon alguna crítica.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s