Els castells de nou comencen a treure el cap.

La maquinària castellera s’està posant a punt. Exemple d’això és com cada colla comença a assolir els seus primers reptes de principi de temporada. Castells de vuit i folrats per aquelles colles que aspiren als castells de nou i de gamma extra, castells de set i mig i de vuit per aquelles colles que volen assolir o consolidar els castells de vuit a final de curs, i fins i tot ja ha arribat el torn del primer castell de nou, símbol de fortalesa castellera.

La realitat és aquesta: el primer castell de nou, ja està al sarró. Els castellers de Vilafranca han estat els afortunats que han descarregat el primer 3 de 9 amb folre de la temporada castellera. Ho han fet a pròpia plaça en motiu de les Fires de Maig de la capital de l’Alt Penedès. Ésser els primers en oferir castells de nou a les places castelleres sempre té part de mèrit, però també, i no dubto que sigui així, la regularitat al llarg de la temporada, així com arribar als objectius establerts al final del curs casteller posaran cadascú al seu lloc. Enguany és any de concurs, i moltes colles no volen deixar passar aquest fet. Posar-se les piles des d’un bon inici és una manera de mostrar el nivell casteller d’enguany i començar a marcar territori per aquesta cita tant important.

Tot just estem d’arrencada, les colles de Valls estant preparant la seva diada particular de Sant Joan, d’altres estan perfilant la seva posada a punt per les actuacions importants que arriben abans de l’Agost.

Els verds estan fent els seus deures, d’altres colles de ben segur que aniran darrere seu i a rebuf d’aquest castell de nou, però com he dit, la línia d’arribada és igual per a tothom. La bandera de quadres dictarà sentència.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s