Arrelcat 2010.

Enguany la Colla Bastonera Quico Sabaté de Sant Celoni està de celebració, el motiu, el seu 5è aniversari. El proper dissabte 29 de maig, i en marc d’aquest aniversari, l’entitat del Baix Montseny ofereix la mostra de cultura popular “Arrelcat 2010”.

La Colla Bastonera Quico Sabaté va néixer el maig del 2005, impulsada pel Casal Quico Sabaté, i té per objectiu enfortir i promocionar la cultura popular catalana. Aquesta és una entitat amb un estret lligam amb la vila de Sant Celoni, on ha participat dels actes festius d’aquesta, a la vegada que ha ofert i continua oferint altres propostes al municipi per tal de promoure els objectius fundacionals de l’entitat.

A part de participar de manera important en la vida festiva de Sant Celoni, la Colla Bastonera Quico Sabaté, també ha participat en actes de ressò internacional. Aquesta entitat ha actuat en les Festes de Sant Patrici (any 2008), ha format part de la Brigada Bastonera a Palestina (estiu del 2009), i també ha donat suport a les “Xornadas pola okupación” a la Casa das Atochs de La Corunya el març del 2009.

L’Arrelcat 2010, a part de posar en escena l’aniversari de l’entitat de Sant Celoni, significarà oferir al públic assistent una mostra de cultura popular que comptarà amb la participació de les colles bastoneres de Vilassar, Cardedeu, el barri de Sants, Lleida i Sant Hilari. A aquestes actuacions també s’hi ha de sumar la de la colla de diables “Guillables” de Sant Hilari Sacalm. Tot plegat tindrà lloc a la plaça de la biblioteca de la vila esmentada a les 19h de la tarda.

El fi de festa, després d’un sopar popular, el posaran les formacions “Salsa de pastor” i “El Belda i el conjunt Badabadoc” qui ja ha anunciat que el proper juliol llençarà noves gravacions d’estudi, concretament llençaran quatre noves cançons que seguiran l’estil personal i peculiar d’aquesta banda. El “PD Fotlifoc” baixarà el teló d’aquest Arrelcat 2010 pels més incansables.

Avui us deixo la versió de la cançó que fa fer famosa en Rudy Ventura “Mustafà català” que en fa “El Belda i el conjunt Badabadoc”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s