Tots som una colla.

Els Xics de Granollers participen aquest any en el programa d’integració de nouvinguts al món casteller “Tots som una colla”. Aquest programa, plantejat com una invitació, consisteix en la organització d’uns tallers d’introducció als castells que s’adrecen especialment a la població immigrant, per tal que puguin participar en aquesta activitat. Els Xics organitzen uns tallers d’introducció als castells adreçats específicament per a la població nouvinguda. Aquests tallers es faran els dies 4, 8 i 11 de juny al la Troca, Centre de Cultura Popular i Tradicional, de 19.30 h a 21.30h.

“Tots som una colla” és una iniciativa de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) per a la integració de població nouvinguda dins el món casteller gràcies a la convocatòria d’uns tallers teòrics i pràctics que serveixin com a introducció. El projecte té el suport dels departaments d’Acció Social i de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Una trentena de colles castelleres participen aquest 2010 en el projecte, després que l’any passat es fes una prova pilot amb quatre agrupacions. El projecte consisteix en l’organització d’uns tallers d’introducció als castells adreçats específicament per a la població nouvinguda.

Aquí us deixo l’enllaç on podreu trobar tots els tallers que es realitzaran per tot el país.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s