Tastet de maig (2010).

Per aquest mes de maig, el tastet virtual que un us proposa és el següent: gentnormal.com. Aquest és un portal molt interessant, un magazín cultural en el qual podrem trobar informació d’aquest àmbit redactat en notable qualitat. Tenim a la xarxa una iniciativa engrescadora pels amants de les propostes culturals, tenim a l’abast una revista cultural virtual amb cara i ulls i expressada en llengua catalana. Un portal internauta on podrem trobar notícies i opinions sobre el món de la música, el món audiovisual i cinematogràfic, el món literari i el món artístic, tot plegat aglutinat sota una mateixa adreça http://www.lagentnormal.com, la qual també hi podem trobar una munt de propostes ordenades en una agenda cultural que la mateixa gent normal ens proposa en la seva portada. A més aquest portal compta amb un espai per les xarxes socials, una apassionant idea si és que volem estar al dia de les novetats s’aquest magazín cultural.

Destacable també és el canal de televisió que aquest portal ha engegat, amb reportatges i entrevistes de destacable interès. El canal en sí, es troba en la mateixa portada i s’anomena Normal TV.

Així doncs, si no coneixíeu aquesta iniciativa editorial us convido a donar-hi un tomb virtual, per veure si el projecte us entusiasma, com li ha entusiasmat a un servidor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s