La Patum versió 2.0

Ja estem immersos en la festivitat de Corpus, moltes i diverses celebracions són les que tenen lloc aquest dies tant assenyalats, però sense cap mena de dubte n’hi ha una que n’és referent en aquest país, estic parlant de La Patum de Berga. La Patum és una festa declarada per la UNESCO com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat. Aquesta menció ha estat sense cap mena un reconeixement merescut que ha fet que La Patum esdevingui una festivitat reconeguda no només internament sinó també externament.

Doncs bé, per a tots aquells que no puguin presenciar en directe aquesta festivitat i vulguin seguir-la el més a prop possible, La Patum ens ofereix un ventall ben ampli de possibilitats, pel que fa ha aspectes comunicatius. En aquest sentit La Patum s’ha posat les piles en els darrers anys, i ja podem parlar actualment d’una Patum 2.0.

La difusió d’aquesta festa ja no la trobem només amb els mitjans comunicatius tradicionals sinó que a hores d’ara la podem seguir a través de la xarxa per diferents i distints mitjans als habituals o més clàssics. Així doncs, a part d’informar-nos de tot el relacionat amb La Patum mitjançant el portal web: www.lapatum.cat, també podem seguir aquesta marcada festivitat i els seus múltiples actes en directe a través del portal onsortir.tv. A part, les xarxes socials també prenen protagonisme en La Patum. El Facebook de La Patum i el Twitter de La Patum, els dos portals socials de referència, esdeven unes eines de difusió instantània i immediata de tot allò relacionat amb la festa de Berga.

Per altra banda, si el que voleu és fer una visita més tranquil·la i relaxant per tal de conèixer amb tot detall què vol dir això de La Patum, podeu submergir-vos al portal del Museu de la Patum de Berga, allà podreu navegar sense preses i captar en detall tot el que desitgeu. Per últim, si sou més amants de la música i del so que es desprèn d’aquest reconegut festeig, no podeu deixar escapar l’oportunitat de delectar-vos amb el següent portal: sonsdepatum.cat.

Encara que sigui a distància, ja no hi ha excusa per gaudir de La Patum.

Bona Patum!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s