El Sónar Kids arriba a Granollers.

Els dies 12 i 13 de juny, dissabte i diumenge respectivament, Granollers oferirà a través de l’Espai d’Arts Roca Umbert de la capital vallesana, un espectacle denominat “0>100” que s’inclou dins de la programació del festival musical barceloní “Sónar Kids”.

D’11h a 14h, tant dissabte 12 com diumenge 13 de juny, Granollers com altres ciutats del país, com Lleida, Olot i Barcelona viurà una experiència musical electrònica interactiva, oberta a la participació dels nens i nenes i els seus instruments. Un taller de composició musical amb quatre ciutats connectades en directe a través de la xarxa. Aquesta iniciativa estarà dirigida per en Guillamino, qui conduirà tal espectacle compositiu des de l’Auditori del MACBA de Barcelona. Aquest “0>100” és una iniciativa que pretén difondre i promocionar la música electrònica entre els més petits tot executant-ho en un àmbit familiar i proper.

En aquest sentit, aquesta proposta musical no és del tot nova, ja que en Pau Guillament més conegut amb el sobrenom de Guillamino, ja ha pogut provar i tastar experiències similars amb el seu projecte “Guillamino a la classe de les girafes”, un taller de música electrònica per als més petits, un projecte del qual ja es va escriure alguna cosa en aquest portal. El més atractiu d’aquest espectacle musical, és la connexió musical i visual en xarxa, que es produirà amb les quatre ciutats on es desenvoluparà aquest esdeveniment. Guillamino, com ja he dit, serà el director d’orquestra, Koumolek el seguirà a distància des de Granollers, Cauto ho farà a Lleida i Drome a Olot. Els nens i nenes esdevindran els protagonistes musicals de la funció més moderna, els mateixos nens i nenes que s’animin a participar ho podran fer amb els instruments que portin de casa.

El resultat final doncs, esdevindrà una compil·lació de totes les peces musicals construïdes. Aquest mateix resultat final es podrà escoltar en els dies posteriors al festival a través de la web de “Sónar Kids”.

Una proposta amb pinzellades de creativitat, prou particular i genuïna, una proposta que generarà composició i producció “in situ” i “on-line” amb connexió a quatre bandes i que comptarà de ben segur d’un bon seguiment. Tal exhibició musical mereix un bon marcatge, potser perquè la capital vallesana comença a activar-se culturalment, i això sempre és de destacar.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s