Recitals d’estiu amb la nova cançó de fons.

En el Museu d’Història de Catalunya es pot contemplar una exposició sobre La Nova Cançó. Per complementar aquesta exposició el Museu d’Història de Catalunya ofereix una sèrie de recitals que giren entorn a aquesta generació musical. Algunes propostes pertanyen a aquesta mateixa generació artística i algunes altres, són d’alguna manera, la continuació d’aquest fil musical, com és la cançó.

Tots aquests recitals es realitzaran els dijous de juliol, agost i setembre a la terrassa d’aquest equipament. Músics il·lustres com Jaume Sisa, Quico Pi de la Serra, Toti Soler, Joan Isaac, Francesc Burrull i el Grup de Folk s’alternaran en aquest cicle de caire íntim, amb els nous valors que cotitzen a l’alça en l’actual panorama musical català, com Roger Mas, Sanjosex, Mazoni, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien i Miquel Lladó.

Aquí us adjunto més informació sobre aquest esdeveniment que podreu trobar a la mateixa pàgina del Museu d’Història de Catalunya.

El cicle de recitals està compost per un total d’onze concerts al preu de 4 euros. Per assistirhi cal reservar l’entrada, a partir del 15 de juny, al telèfon 93 552 61 82 (de dilluns a divendres de 10 a 18 h.) o a l’adreça de correu electrònic concertsestiu.mhc@gencat.cat. L’Aforament als concerts està limitat a les places que permet la terrassa del Museu d’Història de Catalunya. El tiquet d’entrada al concert permetrà la visita a l’exposició el mateix dia de cadascuna de les actuacions. Aquestes dies l’exposició amplia l’horari de visita en tres hores, és a dir, de 10 a 22 h.

Aquí teniu el calendari d’actuacions, per si algú li pot interessar:
1 juliol Jaume Sisa
8 juliol Grup de Folk
15 juliol Joan Isaac
22 juliol Mazoni
29 juliol Sanjosex
5 Agost Pi de la Serra
12 Agost Francesc Burrull
19 Agost Toti Soler
26 Agost Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien
2 Setembre Miquela Lladó
10 Setembre Roger Mas

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s