Bertsolaris vs glosadors.

Per dissabte al vespre una proposta glosadora força interessant es presenta a Barcelona. Una proposta protagonitzada per la paraula i pel cant improvisat.

Al Cafè Lebab dissatbe 10 de juliol a les 21:30h i per un preu mòdic de cinc euros podrem gaudir d’un espectacle que contraposarà dos estils de paraula improvisada de dues cultures diferents. A quarts de deu del vespre podrem veure el combat dialèctic entre glosadors dels Països Catalans i bertsolaris d’Euskalerria.

“L’enginy, la destresa, la capacitat d’impressionar a través de la paraula, de la composició rimada, esdevé un referent per a la controvèrsia entre dos bertsolaris del País Basc i dos glosadors de Mallorca. Jokin Castaños i Ainhoa Agirreazaldegui, Mateu Matas, el Xurí, i Antònia Nicolau, la Pipiu, fan un combat de picat a partir del cant i de l’univers cultural que cadascú representa. Un diàleg ple d’ironia entre cultures, entre llengües, entre dues maneres d’interpretar realitats.” Així és com presenta l’espectacle el mateix local on es produïrà.

Així doncs, si dissabte esteu per Barcelona i no teniu cap suggeriment clar pel vespre, aquest que us presento aquí pot ser prou engrescador, si és que sou amants dels versos més originals.

Aquí us deixo un audiovisual on es poden veure uns destres glosadors mallorquins (Mateu Matas, Xurí i Macià Ferrer) atrevint-se a realitzar un combat de paraula improvisada amb uns rapers.

Deixa un comentari