13.31; Mazoni en estat pur.

Mazoni llença un nou treball discogràfic, i això sempre és una bona notícia. “13.31” és el títol escollit per donar nom al nou treball musical. El disc és un document sonor de l’experiència dels 31 concerts seguits que va oferir Mazoni el passat mes de març (gira de la qual n’he parlat en aquest portal). Aquest disc esdevé un extracte senzill de la gira insòlita i única que es van inventar Mazoni i Bankrobber.

Si Jaume Pla va ser capaç de encadenar 31 concerts de forma consecutiva,  l’esforç que suposava tal experiència havia d’estampar-se físicament en forma de record, i el resultat final ha estat aquest “13.31”. El disc conté els tretze temes més característics que Mazoni va aportar en aquesta gira. Tots aquests temes es van enregistrar en  únic concert de la gira maratoniana. El penúltim directe de Jaume Pla a la Cova del Drac de Barcelona, va ser l’escenari escollit per tal enregistrament.

Aquest disc ens aporta un Jaume Pla en estat pur, on es fa palès la plena sintonia del músic amb les cançons escollides. Un treball amb on trobem el Mazoni més genuí i contundent. En aquest disc només trobem la veu d’en Jaume Pla, això sí, acompanyada de la seva guitarra i del suport del públic. Una proposta doble, melodies acústiques banyades amb l’expressivitat d’un directe. Un treball discogràfic que conté cançons insíngia del repertori de Mazoni “Perduts en la boira”, “La granja de la Paula”, “Eufòria” a la vegada que ens aporta altres relíquies del cantant empordanès, “Ulls de gat mesquer”, “You and me”, “Cap al mar”. Fins i tot, podem trobar versions del mateix Neil Young “Tell me why”. En la darrera cançó “Ei, que surt el sol!” es posa de manifest l’escalfor que proporcionava el públic en els concerts, en definitiva posa de manifest la proximitat i comunió entre públic i artista

Per acabar, esmentar que “13.31” és un disc que compta amb una edició limitada. Només es podrà aconseguir als concerts de Mazoni, al web de Bankrobber i a botigues digitals. Així doncs, un altre disc per tenir present.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s