Festcat 2010; una bona elecció.

Demà dia 11 de juliol s’enceta un nou Fescat. Enguany més de 300 alumnes participaran a les Escoles de Cultura Popular que organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb la Fundació Fira Mediterrània de Manresa.

Diferents són les possibilitats que ofereix el Festcat any rere any. Escoles d’estiu dedicades a diferents camps de la cultura popular i tradicional com l’escola que es dedicarà a l’estudi de la festa popular que es realitzarà a Llívia, l’escola de dansa tradicional que es desenvoluparà a Esterri d’Àneu, l’escola dedicada als jocs tradicionals que tindrà com a nucli central l’Horta de Sant Joan, o l’escola de música tradicional que es realitzarà a partir del 18 de juliol a Torroella de Montgrí, són les quatres possibilitats que ofereix aquesta proposta formativa estiuenca.

El programa de Festcat, a més dels cursos i tallers de les diferents disciplines, també ofereix un ventall molt ampli d’activitats obertes als habitants de les quatre localitats i comarques que acullen les escoles. D’entre tota aquesta oferta més oberta a tot el públic interessat, destaquen propostes com les actuacions en directe de la Sílvia Pérez, Biel Majoral, Carles Belda, Amansalva, Solistes de la Costa, la Coixinera, Surti com surti, entre altres. També cal esmentar que a part d’actuacions d’artistes i músics nacionals, hi hauran actuacions de músics, concretament d’acordionistes, europeus, com ara: Ricardo Tesi, Brumo Le Tron, Markku Lespistö, Diddier Lalaoy i David Munnelly.

Així doncs, tant si us heu inscrit en algunes d’aquestes escoles d’estiu com si no ho heu fet, escollir qualsevol proposta o activitat del Festcat sempre és una bona elecció.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s