La Fàbrica dels Pallassos.

Ja s’ha estrenat la primera sèrie de producció pròpia de VOTV, La Fàbrica dels Pallassos. Aquesta és una sèrie de divulgació cultural que vol aprofundir sobre l’ofici del clown. Un programa de televisió que neix a partir del curs que el reconegut pallasso Jango Edwards ha realitzat amb el seu Noveau Clown Institut (NCI), a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers (del qual també n’he parlat en aquest bloc).

Una sèrie on amb alumnes i professors d’arreu del món són els veritables protagonistes. La sèrie segueix la línia argumental del curs de clown, i es mostra tot el que els aspirants a clown van aprenent durant aquest període formatiu, així com també aprofundeix en les intimitats dels alumnes. Una sèrie que transcorre entre l’objectivitat de documentar l’experiència formativa dels pallassos i la subjectivitat emocional de cadascun dels aprenents a clown.

La Xarxa de Televisions Locals va estrenar la sèrie el passat dijous dia 8 de Juliol a les 23:00h. Aquest format de programa televisiu s’emetrà setmanalment per totes les televisions adherides a la XAL. La Fàbrica dels Pallassos és una sèrie de 10 capítols de 25 minuts. Per tant, una sèrie per gaudir-la durant aquest estiu a través de la XAL. Per la seva banda VOTV emetrà aquests capítols en redifusió els caps de setmana.

Així doncs, VOTV dóna un pas endavant pel que fa qualitat comunicativa i audiovisual. La televisió vallesana, amb aquesta iniciativa, no només esdevé un canal informatiu i divulgatiu sinó també es converteix en un productora audiovisual que vol mirar més enllà de les fronteres comarcals. Alguns esperem que aquest pas endavant no sigui un tastet aïllat, i que la cultura i els seus derivats puguin esdevenir eines comunicatives i audiovisuals de capçalera.

Aquí us adjunto els capítols emesos:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s