Tornem-hi?

Estem estrenant nou mes en el calendari d’aquest 2010. Setembre ja fa lloc a la nostra agenda, i com no podria ser d’altra manera Punts i Seguits regressa després d’una parada imprescindible però a la vegada innecessària. Innecessària observant i comprovant com la cultura no ha tingut aturador durant el passat mes d’agost.

 

Moltes noves són les que aquest mes d’agost han aflorat. Notícies musicals destacables, informacions castelleres agradables i noves culturals totalment interessants. Un mes d’agost que ens ha deixat mil i una festa majors repartides arreu del territori, amb envejables programacions i alegres festejos. Un darrer mes, on diferents fets han transcorregut. Fets com per exemple, la creació d’una 2a brigada de músics catalans que van visitar Palestina. Una noticia també destacable, és que en Pau Vallvé presenti nou disc en solitari a la tardor d’aquest any.

 

Un agost on la temperatura castellera ha augmentat, sobretot després de la passada diada de Sant Fèlix. El passat 30 d’agost a Vilafranca del Penedès, el món casteller va mesurar les forces de les colles més importants. Tot plegat, sumat a les centenars de diades castelleres d’aquest passat mes, ens dóna l’estat del baròmetre casteller actual. Una informació necessària a l’hora de tramitar la travessa del proper Concurs de Castells de Tarragona.

 

Però si l’agost ens ha deixat un munt de notícies, el setembre sembla que seguirà el seu ritme. De fet, el Festival Acústica de Figueres ha donat el tret de sortida de l’agenda musical, i properament el Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat, el Mercat de Música Viva de Vic, la festivitat de la Mercè a Barcelona i la de Santa Tecla a Tarragona, seran uns bons motius per posar un punt i seguit a l’opinió cultural.

 

Amb aquesta agenda tant interessant haurem de tornar a posar fil a l’agulla, no?

 

Sense més dilacions, aquí us deixo l’espot publicitari d’un esdeveniment proper que tindrà un gran ressò mediàtic. Estic parlant del Concurs de Castells de Tarragona 2010.

 

 

Estarem atents a qualsevol novetat cultural… no ho dubteu!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s