MIAU 10

Proposta atractiva i interessant la que es durà a terme a Caldes de Montbui aquest proper dissabte dia 18 de setembre. Durant tota la jornada del dissabte és desenvoluparà a la vila vallesana el MIAU, una Mostra Internacional d’Art Urbà.

MIAU és un projecte de dinamització cultural que pretén fomentar la participació creativa dels diferents agents socials a partir de projectes artístics i col.laboratius a l’espai públic. MIAU és un art reivindicatiu i de compromís que intensifica la relació entre els espais i les persones.

La Mostra Internacional d’Art Urbà té uns criteris de participació concrets:

La Mostra es formula a partir d’entendre l’espai públic com una plataforma d’interacció. Es tracta de potenciar un art d’acció que fomenti dinàmiques de participació creativa i de col.laboració entre els mateixos usuaris de l’espai on s’esdevé (safareigs i entorns pròxims), els habitants, els possibles agents ocasionals i els mateixos artistes o dinamitzadors.

La mostra pretén reclamar l’espai públic com a plataforma d’experimentació i de reflexió, a través d’un art que no tingui la finalitat de mostrar-se sinó d’implicar-se i d’implicar l’espai públic en la vida diària de les persones.

Es valorarà molt positivament que els projectes potenciïn les relacions entre individus, que incideixin en la inclusió activa de diferents col.lectius existents al poble, i que contribueixin a la regeneració comunitària tot reforçant les capacitats organitzatives i d’autogestió en relació amb els safareigs.

La qualitat artística de cada projecte així com la capacitat de l’artista a relacionar la proposta amb el fet termal i l’apropiació dels safareigs seran factors determinants. La intervenció proposada en el projecte no podrà suposar una agressió o deteriorament de les edificacions, instal·lacions o context arquitectònic i urbanístic de l’espai on s’ubiquin. L’organització podrà determinar o modificar l’espai final destinat a cada una de les instal·lacions. Els projectes seleccionats no podran tenir variacions formals o conceptuals respecte al projecte presentat sense previ avís de l’artista.

Enguany MIAU celebra la seva tercera edició, amb un cartell ple d’actuacions i al·licients. Poesia, accions, performances, instal.lacions, vídeo-projeccions, així com qualsevol disciplina artística, és el que es podrà veure i observar aquest dissabte a la vila termal de Caldes de Montbui. Per posar el fi de festa, MIAU aposta per un bany popular amb Trimenidijeis. Música i aigua abaixaran el teló de l’art urbà.

MIAU és doncs, un motiu prou engrescador per fer una visita a Caldes de Montbui.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s