Bon preu i bon altaveu.

La cadena de supermercats Bon Preu esdevindrà un altaveu de música en català. La Generalitat i la cadena de supermercats esmentada col·laboraran per difondre i promoure la música feta a Catalunya.

En els 147 establiments del grup Bon Preu es programarà majoritàriament música de Catalunya. Bon Preu és un grup empresarial que té una xarxa de supermercats repartits arreu del país. D’aquests 147 establiments, 84 es troben a les comarques de Barcelona, 39 a les de Girona, 15 a les de Tarragona, 5 a les Terres de L’Ebre i 4 a les de Lleida. Els 147 establiments reben una mitjana de 800.000 client setmanals.

Aquest acord aconseguit amb aquesta empresa catalana, és segons el mateix conseller Tresserras una iniciativa a imitar per altres empreses del país. La intenció d’aquesta iniciativa segons el mateix grup Bon Preu és “ajudar que la cultura del país arribi a tot arreu amb naturalitat”.

Aquest acord, s’emmarca en les polítiques de suport als autors catalans que duu a terme el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).

Ambdós actors principals surten clarament beneficiats en aquest acord. En primer lloc, el ressò que està tenint tal nova, beneficia l’imatge, interessada i buscada,  de l’empresa de supermercats. A l’altre cantó, la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació pot mostrar la seva tasca de promoció cultural, destapant el gran acord arribat amb el grup Bon Preu als mitjans de comunicació. Tant Bon Preu com la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació podran lucra-se amb aquest conveni.

Aquesta notícia és resultat de la feina feta per la conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació. Una conselleria que ha apostat per una promoció sense escrúpols de la cultura catalana, i ho ha fet amb rigor i eloqüència. Sense gaires escarafalls però amb certa eficàcia. En definitiva, una mínima tasca de govern.

Aquesta és doncs, una notícia destacable pel panorama cultural fet en català. Un sensacional iniciativa per promoure la música feta en aquest país. Esperem que aquesta, no esdevingui una notícia aïllada, i que hi hagi un degoteig d’iniciatives i propostes similars.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s