CCA 2010

Aquest proper dissabte dia 2 d’octubre tindrà lloc l’estrena de l’edició d’enguany del Cicle de Cants i Autors que organitza el Casal Popular l’Esquerda amb el suport de diferents col·laboradors. Un total de cinc recitals són els que estan programats per aquest més d’octubre. Una funció per cada cap de setmana d’aquest mes d’octubre.

Aquesta és la tercera edició d’aquest cicle. Un festival que pretén crear un espai alternatiu per la música d’autor a Granollers. L’edició d’aquest 2010 manté l’essència del projecte. En aquest sentit podem observar una alternança de cantautors i músics en el cartell artístic. Autors de reconeguda trajectòria com és el cas d’en Feliu Ventura o Maria Coma, contrastaran amb artistes emergents com La iaia o Paula Sendim. El cicle però, no vol defugir a la  promoció i difusió de la cançó d’autor que es fa arreu dels Països Catalans. Un esdeveniment que aposta per recitals i concerts amb un marcat caràcter popular a la vegada que intimista.

Enguany el Cicle de Cants i Autors ocuparà nous espais de la ciutat, com són el Teatre Auditori o l’equipament juvenil El Gra, sense que el local del Casal Popular de l’Esquerda perdi pes específic en la programació d’aquest festival.

Si sou amants de la cançó d’autor i no heu tingut mai el plaer de passar-vos per aquest cicle, no us podeu perdre aquesta oportunitat. El Cicle de Cants i Autors us ofereix uns recitals propers i engrescadors per aquest mes d’octubre. El CCA és una opció interessant per aquesta tardor cultural.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s