"L’esca del pecat" a Cardedeu

L’agenda cultural i musical d’aquesta setmana està prou agitada. Aquest divendres 15 d’octubre, tenim entre les mans una altra proposta atractiva i interessant. En Titot i en David Rosell presentaran al Bar Tarambana de Cardedeu “L’esca del pecat”, el seu darrer espectacle musical.

El bar Tarambana, el qual ja ens té acostumats a oferir-nos un ventall d’iniciatives per tots els gustos i públic, estrenarà la gira de “L’esca del pecat” per terres vallesanes, ja que posteriorment els músics integrants de la formació bergadana Brams, portaran aquest espectacle a Vilanova del Vallès i a Riells del Fai.

Si voleu saber més d’aquest tàndem musical format per en Titot i en David Rosell, us adjunto quatre paraules que podreu trobar per la xarxa.

Fa deu anys Francesc Ribera “Titot” i David Rosell, junts embarcats en Brams i Mesclat, van presentar un espectacle acústic per transmetre una sèrie de cançons pregones que, per les seves característiques, s’excloïen d’escenaris grans i potència de so.
Però en Titot i en David mai han perdut ni el contacte ni el bon costum de treballar plegats, encara amb Mesclat, en gravacions, en arranjaments i fins i tot alguna actuació puntual i quasi secreta.
Titot i David Rosell, després d’uns mesos a l’obrador, presenten un nou espectacle junts; presenten un espectacle de petit format, d’arran, de cara a cara. El nou espectacle de Titot i David Rosell presenta cançons específiques per la idea i recorda moments plegats amb velles cançons dels seus altres projectes. L’espectacle nou de Titot i David Rosell no és tan acústic, tan calm com el que junts i sols havien presentat fa deu anys; es treuen la son de les orelles amb un espectacle dinàmic i eixerit. A partir del mes d’agost Titot i David Rosell presenten “L’Esca del Pecat”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s