After hours poètic.

L’agenda cultural no té aturador. Aquest diumenge dia 17 d’octubre s”ha inaugurat la 10a edició del Festival de Poesia de Sant Cugat. El certamen es perllongarà fins el següent diumenge dia 24 d’octubre. Set dies carregats de poesia i literatura, set dies per homenatjar al poeta Jordi Pere Cerdà. Set dies amb diferents activitats i recitals programats.

D’aquest cartell destacar,  l’espectacle que corre a càrrec de Lluís Soler i Eduard Iniesta, on a través de la paraula i la melodia els versos de Jordi Pere Cerdà s’han escenificat. La funció anomenada “Tot ulls per viure” s’ha realitzat aquest primer diumenge del cicle poètic.

També serà interessant la proposta que es presentarà el divendres dia 22 d’octubre a mitjanit al Casal de Joves de Torreblanca, “After hours poètic: Price dels poetes i Carles Rabassa”. Tot un espectacle poètic de grans dimensions, no només per reivindicar i ressaltar els fets del 25 d’abril del 1970 a la sala Gran Price  de Barcelona, sinó també pel ventall de poetes que protagonitzaran principalment aquest bombardeig poètic. Poetes com; David Caño, Enric Casasses, Núria Martínez Vernis i Carles Rebassa, recitaran versos a un públic que també podrà participar activament d’aquesta proposta creativa.

El dissabte dia 23 d’octubre a les 13h, “L’honor dels poetes” suposarà un recorregut pels versos de Jordi Pere Cerdà i dels poetes d’honor i directors de deu anys de Poesia a Sant Cugat. Amb Montserrat Abelló, Feliu Formosa, Vicenç Llorca, Biel Mesquida, Francesc Parcerisas, Marta Pessarrodona, Màrius Sampere, Àlex Susanna i Joan Vergés. Tota una funció captivadora per a tot aquell amant dels versos més exquisits.

I com a darrera selecció d’aquest festival poètic, el diumenge 24 d’octubre a les 22h tindrà lloc un espectacle on es mostrarà i és reflexionarà sobre l’estimació de Joan Maragall per la seva terra. En l’any d’homenatge al poeta barceloní, aquesta funció hauria d’esdevenir una cita ineludible en l’agenda d’aquest cicle poètic.

Així doncs, Sant Cugat per una setmana serà la capital poètica del país.

Anuncis

Un pensament sobre “After hours poètic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s