Vendrell torna a ser notícia.

Aquest passat diumenge dia 17 d’octubre, El Vendrell va tornar a ser notícia. El motiu tornar a descarregar el 2 de 8 amb folre després de 35 anys sense fer-ho. Enguany els vermells ja portaven consolidats dos castells de gamma de vuit, el 4 de 8 i el 2 de 7. Aquest darrer és evident que només representen set pisos, però la seva consolidació suposa un pas gegantí a l’hora d’afrontar els castells de vuit.

Aquest diumenge va ser el torn de la darrera oportunitat per plantejar el 2 de 8 amb folre. Un castell que els històrics Nens del Vendrell ja havien intentat sense èxit al llarg de la temporada. El treball fet enguany amb aquest castell a la fi ha donat el seus fruits. L’emoció no ha deixat de banda l’intent que finalment han descarregat els vermells i que ha generat una felicitat infinita als del Baix Penedès. L’actuació en motiu de la Fira de Santa Teresa ha estat acompanyada d’un 4 de 8, un intent de 3 de 8 i d’un 5 de 7. Felicitats Nens del Vendrell!

Cal destacar que a part de la gran nova local, a la Plaça Vella de la capital del Baix Penedès també hi actuaven com ja va sent habitual la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. Ambdues colles van oferir castells de nou, encara que amb algunes ensopegades. Els de Valls van descarregar el 3 de 9 amb folre i van fer llenya amb el 4 de 9 amb folre. Van acabar l’actuació amb el carro gros i un pilar de 5. La Joves a una setmana vista de Santa Úrsula li va sorgir un contratemps, esperem que això no els toqui gaire els plans per diumenge vinent, per així poder oferir el màxim nivell possible a casa. Per la seva banda la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, després del Concurs de Castells, va oferir els seus castells límit. Un 3 de 9 amb folre marca de la casa, un 4 de 9 amb folre carregat i el primer 4 de 8 amb agulla de la temporada. Aquest darrer va quedar en carregat. Així doncs, un satisfactòria temporada pels liles. A seguir en aquesta línia.

Aquí us deixo un vídeo, que si més no, transmet l’emoció del primer 2 de 8 amb folre del segle XXI dels Nens del Vendrell.

Anuncis

2 pensaments sobre “Vendrell torna a ser notícia.

  1. Pelle diu:

    Sóc del Vendrell i t'agraeixo que et facis ressò de la fita del passat diumenge. Vull però fer algunes correccions:L'actuació era per la Fira de Santa Teresa, no és la diada de la colla que es celebra per Sant Zacaries a començaments de Novembre.La torre de 7 fa molts anys que els Nens l'executen regularment al llarg de la temporada.Fa 40 anys es va descarregar la primera torre de 8 (al concurs de castells de Tarragona), el darrer cop que es la van descarregar el Nens va ser l'any 1975 fa doncs 35 anys (pel 75è aniversari del Barça al Camp Nou) i l'últim cop que l'havien carregat va ser l'any 1976.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s