Derbi vallenc de contundent color vermell.

La plaça del blat de Valls ha dictat sentència; 3 de 9 amb folre, 5 de 9 amb folre carregat i 4 de 9 amb folre contra un intent de 5 de 9 amb folre, un 3 de 9 amb folre carregat, 2 de 8 amb folre i un 4 de 8. Així de ràpid i així de contundent, es pot resumir el duel vallenc per excel·lència. Enguany la joia i l’alegria d’aquesta diada de Santa Úrsula ha anat a parar a la Colla Joves Xiquets de Valls. El 5 de 9 amb folre ha jutjat el resultat final.

Els vermells amb un plantejament moderat però ambiciós han triomfat en la diada vallenca més mediàtica. Els de la Colla Joves Xiquets de Valls han aconseguit l’Olimp vallenc davant d’uns rosats que han plantejat una diada valenta i atrevida, però amb poca fortuna. La primera ronda d’aquesta Santa Úrsula ha marcat de forma clara el desenllaç final de la jornada.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls enduts per la confiança que tenien amb el 5 de 9 amb folre, han decidit obrir plaça amb la basílica. El castell ha pujat amb massa dinamisme i masses nervis a nivell de tronc. Aquest fet ha passat factura, i la supercatedral s’ha quedat en intent.

Amb els ànims tocats, la Colla Vella dels Xiquets de Valls no volia perdre ronda i ha optat pel 3 de 9 amb folre que just al coronar-se ha fet llenya. Marcats per aquests dos contratemps, els rosats s’han vist obligats a finalitzar l’actuació amb castells de vuit. En definitiva, massa llenya per començar una gran diada.

A l’altre cantó de la plaça, la Colla Joves Xiquets de Valls no ha retocat els plans inicials amb l’intent de 5 de 9 amb folre de la Vella. Ha apostat per obrir amb un castell consolidat, el 3 de 9 amb folre per afrontar amb garanties el repte de la jornada, el 5 de 9 amb folre. El gamma extra presentava bones mides i bon tempo a canalla. 5 de 9 amb folre carregat amb regust de mel als llavis, sobretot si pensem que presentava maneres per descarregar-se.

El 4 de 9 amb folre de la Colla Joves, posava el punt i final a un derbi que ha tingut un clar color; un contundent vermell.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s