Pau Vallvé esdevé protagonista.

Aquest passat 9 de novembre, sortia el dotzè disc de Pau Vallvé. El disc porta per títol “2010” i està publicat pel segell Amniòtic Records. Un treball intimista on el músic i cantant es rebusca a si mateix.

Després d’onze treballs i d’uns quants anys sobre els escenaris, el que fou la meitat d‘ü_ma, pressenta un disc molt ben treballat a nivell de sonorització. Un treball discogràfic cuidat fins al darrer detall que busca transportar-nos a un ambient més proper i immediat.

Acords, sons, veus, melodies, tot conjugat dóna un disc de notable qualitat. Un disc on en Pau Vallvé hi ha posat els cinc sentits, per poder-nos traslladar el seu món musical que córrer a dins seu. Un treball discogràfic ric en diversificació musical, esplèndid en quant a ritmes i que aboca sintonies més experimentals. El cantant barceloní és un talent musical amb totes les seves lletres. Després de vestir-se d’Estanislau Verdet, després de formar tàndem amb la veu exultant de la Maria Coma, Pau Vallvé es despulla en aquest 2010, per oferir-nos reguitzells d’excel·lència musical.

Un total de dotze cançons, són les que ha triat el polifacètic músic català. La cançó “Protagonistes” s’ha erigit com el senzill d’aquest disc. Un disc que amaga altre joies com  “Encara no”, “Amic dels cirerers” o “All is full of love” (una versió de la cantant islandesa Björk). Cançons que es busquen a si mateixes. Un disc que nivell de creació, producció, gravació i de mescla ha estat realitzat pel mateix Pau Vallvé. Un treball totalment personal.

Potser tal vegada la seva música no pretén arribar a tot tipus de públic, potser l’etiqueta de músic comercial ja és caduca en els moments en que ens movem, on tot el públic es mou en busca del producte que més li fa el pes, potser aquest “2010” representarà una grata sorpresa per aquells amants del talent musical i per aquells navegants solitaris que desitgin un món sonor carregat de tocs quotidians. Un disc que en paraules del mateix músic esdevé més directe i carregat d’èpica tribal. Un treball molt més cru i despullat. Per tot plegat, una audició d’aquest “2010” és molt més que recomanable.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s