La Cançó Necessària, tanca la 4a edició del CCA

Cesk Freixas, Pau Alabajos, Andreu Valor, Jordi Montañez, Meritxell Gené i Josep Romeu tanquen aquest dissabte 29 d’octubre el Cicle de Cants i Autors (CCA) de Granollers. Sota el lema de la Cançó Necessària el C.P. l’Esquerda tanca la quarta edició d’aquest festival de música nostrada.

Aquest proper dissabte, de ben segur, a la Casa de Cultura de Sant Francesc es podrà presenciar una vetllada inèdita. Una nit que permetrà evidenciar el bon moment de la cançó protesta dels Països Catalans.

L’organització del CCA va decidir crear una nit única, la Cançó Necessària, un espectacle de producció pròpia. Després de quatre anys amb les orelles posades a la cançó d’autor catalana contemporània i atents a les noves propostes, l’organització va pensar en fer evident que la cançó protesta catalana, malgrat el trencament que hi va haver amb l’arribada de la democràcia, és ben viva. No només viva, sinó actualitzada i amb molt futur.

Aquests cantautors són part important i activa de la renovació i el futur de la cançó catalana compromesa. Hereus directes d’aquells que cridaven contra un règim dictatorial i per la llibertat del poble. I són ells els qui canten contra les injustícies del sistema capitalista, les buidors d’una democràcia dèbil i l’opressió nacional que viuen els Països Catalans. Són les veus de la consciència, són els acords que ens porten a camins de llibertat.

El format de la nit serà sorpresa. Però una cosa és segura, serà una nit inèdita, única, emocionant i plena de compromís, amor, tendresa, futur i lluita.

El Cicle de Cants i Autors, impulsat per l’Esquerda, posarà escenari, llums, so i teló al present i futur de la cançó protesta catalana.

+ info: www.cantsiautors.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s