El Retorn

El retornDoncs sí, hi torno, després de molt de temps amb aquest portal parat, he decidit tornar-hi amb més o menys intensitat, amb més o menys continuïtat, però amb il·lusions renovades i amb ganes de tornar a fer una cosa que tenia necessitat de fer i potser de compartir, escriure, opinar, reflexionar, fotografiar i també divulgar. I sí, com podeu veure, aquest no és un post sobre la novel·la “El retorn”, però la imatge m’ha agradat i no he dubtat en incloure-la aquí, perquè en definitiva, torno a agafar la meva maleta de dèries i aficions.

La parada més que estacional d’aquest portal, PUNTS i SEGUITS, va ser obligada per molts i diferents motius, però per sobre de tot per manca de temps per poder seguir escrivint i poder-ho fer amb rigor. Ara, passat un temps, sí uns anys, he decidit renovar aquest portal i fer-hi unes reformes perquè fós un espai que anés una mica més enllà d’un bloc convencional.

I què he renovat i reformat? Doncs a part del bloc, on hi podreu trobar reflexions, opinions personals sobre moltes qüestions (Bloc), hi podreu trobrar altres dèries meves, com fer cops de clics amb una càmera fotogràfica (Clixé) o mostrar-vos tot de propostes musicals ben diverses però ben interessants (Cara B).

Així que si teniu temps, i voleu donar un tomb virtual, esteu ben convidats. Passeu, passeu…

Anuncis