Pels dies bons

Pau Vallvé - Pels dies bonsD’en Pau Vallvé molt ja s’ha escrit, i del seu darrer treball discogràfic “Pels dies bons” (auto-produït) poc falta a afegir al que la crítica n’ha escrit. Tot i així hi diré la meva.

Encara recordo quan vaig conèixer musicalment parlant a en Pau Vallvé, va ser en un disc d’una antiga formació seva “ü_ma” en la qual compartia veu i melodies  amb la també talentosa Maria Coma. Des de llavors haig de dir que en Pau Vallvé no ha parat de delectar-me amb les seves propostes i treballs discogràfics.

En el seu primer disc en solitari “2010 (Amniòtic Records)” em va captivar la força i l’energia que desprenia, però sobretot el so d’aquell disc. En el segon “De bosc” (Amniòtic Records) em vaig quedar amb la maduresa i el minimalisme musical, baixa contundència però sense rebaixar en cap moment la qualitat. I ara, aquest final de 2014, en Pau Vallvé, decideix fer un tros de disc per emmarcar, per adquirir i per escoltar en profunditat. Amb “Pels dies bons” el músic barceloní ha fet un salt endavant abismal, so exquisit, com sempre, amb cura de tots els detalls sonors. Disc complet, variat, sincer i madur. Disc fet a consciència i això s’ha notat. En Pau Vallvé ha cuidat totes les fases de creació d’un treball discogràfic: gravació, producció, fabricació, promoció, … i això ha fet implicar-se en cos i ànima en aquest seu projecte musical.

“Pels dies bons” no és cap reafirmació del músic barceloní, no és cap consolidació d’aquest. En aquest disc Pau Vallvé es vesteix de Pau Vallvé i es mostra a si mateix “tal com raja” amb ànim de transmetre i comunicar musicalment. Una obra musical exquisida que delectarà i està delectant a molts, i que ha a aconseguit unir opinions de crítica musical i fans.

Un plaer sonor magnífic l’escolta d’aquest “Pels dies bons”. Molt encertada, va ser doncs, l’adquisició del treball discogràfic en format vinil. Si voleu, podeu escoltar-l’ho al seu Bandcamp o Spotify  . No ho dubteu.

Anuncis