Sense embuts

IMG_2343IMG_2337Aquest passat dissabte 13 de febrer, el trio vallesà, Catástrofe Club, protagonitzaven una funció musical altament incendiària al bar l’Olla de Roca Umbert. Després d’estrenar el passat 2015 a la Sala NauB1 de Granollers el seu primer disc “Galletas” (Molusco Discos 2015), els vallesans es troben immersos en la seva gira promocional del seu primer treball discogràfic. De fet, el passat mes de gener, la banda va oferir un recital a la sala Fotomatón de Madrid, i sembla que la seva agenda de moment no tindrà pas aturador. Bona senyal! 

La vetllada proposada per l’Olla Roca Umbert va iniciar-se amb una proposta literària, un recital poètic denominat “Poesia o Barbàrie”. De la mà del poeta granollerí Joan Gener, es van poder escoltar versos incendiaris, mordaços, crítics i satírics tal vegada, però sobretot, versos extraordinaris i colpidors. Tot plegat, una avantsala ben virulenta, per aixecar el teló d’un concert singular que ens oferien els Catástrofe Club. Els vallesans van anar de menys a més, de ritmes pausats però incisius a ritmes profunds que encoratjaven la follia col·lectiva.

Els Catástrofe Club, saben el que es fan, transporten el públic cap a una atmòsfera plena d’inquietuds, inviten al personal a no quedar-se assentat i involucrar-se en l’audició i l’espectacle visual. Els vallesans ofereixen una proposta carregada de pop electrònic gens convencional. Una banda sonora que es nodreix de bases electròniques acompanyades de teclat, baix i guitarra, i que és capaç de mostrar-nos la foscor auditiva més autèntica. Si a sobre, li afegim que la projecció visual que acompanya la funció té la capacitat d’abduir-te en un món inclassificable, però això si, altament angoixant, fan d’aquesta proposta musical, un espectacle intens, dinàmic i excitant.

Pop electrònic independent, enèrgic i carregat de ràbia, així es defineixen els vallesans. Tot mostrant una mirada clara i unívoca envers el món que ens envolta, els Catástrofe Club ens parlen sense embuts. Així doncs, si sou amants de propostes musicals punyents, directes i ben obscures, els Catástrofe Club, i sobretot el seu darrer disc “Galletas” són una bona elecció.

Anuncis