Cara B #1 (Gener 2017)

Doncs ja ho tenim aquí. Ja tenim llesta la primera llista de la nova etapa del Cara B. Avui, amb tota la il·lusió del món, us podem mostrar quina és la nostra selecció musical per aquest mes de gener de 2017. Aquesta “playlist” o les que vindran les podreu trobar aquí mateix o també les podreu buscar en el nostre compte que tenim a Spotify.

Com ja hem comentat en algun post anterior, les nostres llistes mensuals, estaran farcides principalment novetats discogràfiques o de noves propostes musicals que tinguem ganes de compartir. Però també rebuscarem en moltes discografies de bandes i artistes singulars per treure’n relíquies musicals que tot i que no siguin cap novetat, volem reescoltar-les. A la vegada en aquesta selecció musical hi trobareu alguna proposta que fuig del terreny nacional. Esperem que totes i cadascuna de les cançons us satisfacin. Seran al voltant de 60 minuts musicals per xalar de valent.

Comencem doncs amb la selecció d’aquest Cara B #1 que pertany a aquest mes. Hem fet una tria plural i transversal. Una tria plegada de grates sorpreses. Aquí la teniu:

Més informació aquí:

1.- “Miris on miris” – Maria Arnal i Marcel Bagés

2.- “So de pastera” – Joana Gomila Folk Souvenir

3.- “Amoride” – Sénior i el Cor Brutal

4.- “Que os follen” – Niño de Elche

5.- “Vida plena” – Enric Montefusco

6.- “Big Ok” – Paul Fuster

7.- “Ha sigut només una vegada” – Geografies

8.- “Hora punta en territori enemic” – Eric Fuentes

9.- “Nit Salvatge” – Smoking Souls

10.- “Gris” – Kitsch a la cova

11.- “Pobres, lletjos i curts” – Matagalls

12.- “Patufet” – Nico Roig

13.- “Malalts de cel” – Sisa

14.- “Riu Brugent” – Eduard Canimas

15.- “The great pretender” – Sean Rowe

16.- “House by the sea” – Moddi

17.- “L’adéu” – El Petit de cal Eril

Anuncis