Cara B #2 (Febrer 2017)

img_3258Ja tenim a punt la segona entrega del Cara B d’aquest 2017. Avui us presento la segona selecció musical d’aquest any. La llista d’aquest mes de febrer està farcida de novetats discogràfiques tant del passat tram final de 2016, com d’algunes d’aquest mateix 2017.  També com ja vam fer en la primera selecció d’aquest gener de 2017, s’ha apostat per afegir-hi algunes propostes d’àmbit internacional, així com per ressaltar algunes cançons menys conegudes d’alguns dels artistes més emblemàtics. Un mesclat musical de prop d’una hora de durada, que espero que sigui del vostre agrat. Un febrer per gaudir musicalment amb Sanjosex, Carles Belda, Xavier Baró i Renaldo & Clara, Seis Pájaros de un tiro, Espaldamaceta, Pau Vallvé, Zulu Zulu, Univers, Biscuit, Los Tiki Phantoms, Cuello, Bad Mongos, Albert Pla, Capità Pilgrim, Quimi Portet, Agnes Obel i Anímic.

Una “playlist” que es nodreix d’actualitat musical, que rebusca per tot el panorama de bandes que hi ha aquest país i que mira més enllà del fet local. Aquesta “playlist” i moltes altres les podreu trobar aquí mateix o també les podreu buscar en el nostre compte que tenim a Spotify.

Assaboriu aquest reguitzell d’estrenes musicals, una selecció ben diversa, plural i transversal. Aquí teniu el Cara B #2 (Febrer 2017):

Més informació aquí:

1.- “Serrallonga” – Sanjosex & Carles Belda

2.- “Clara” – Xavier Baró i Renaldo & Clara

3.- “Sorra a la platja” – Seis pájaros de un tiro

4.- “Amor meu” – Espaldamaceta

5.- “En un sommni estrany” – Pau Vallvé

6.- “Mogambo” – Zulu Zulu

7.-“Locos sobre ruedas” – Los Tiki Phantoms

8.-  “Trae tu cara y decórala bien” – Cuello

9.- “I fuck” – Bad mongos

10.- “Poble de Stars” – Albert Pla

11.- “Coloms” – Capità Pilgrim

12.- “Pamela” – Quimi Portet

13.- “The curse” – Agnes Obel

14.- “Silence” – Anímic

Anuncis