Cara B #3 (Març 2017)

Ja tenim a punt la tercera entrega del Cara B d’aquest 2017. Avui us presento la tercera selecció musical d’aquest any. La llista d’aquest mes de març està farcida de novetats discogràfiques tant del passat tram final de 2016, com d’algunes d’aquest mateix 2017.  També com ja vam fer en la primera selecció d’aquest gener de 2017, s’ha apostat per afegir-hi algunes propostes d’àmbit internacional, així com per ressaltar algunes cançons menys conegudes d’alguns dels artistes més emblemàtics. Un mesclat musical de prop d’una hora de durada, que espero que sigui del vostre agrat. Un març per gaudir musicalment amb Roger Puig, Pistola, l’Últim Cavall, Big Ok, Ran, Ran, Ran, Les Sueques, Smoking Souls, The Unfinished Simphony, Za!, Branca Santa, Eduard Gener, La Bressola, Mazoni, Enric Montefusco, Manel, Ferran Palau i Rosalía.

Una “playlist” que es nodreix d’actualitat musical, que rebusca per tot el panorama de bandes que hi ha aquest país i que mira més enllà del fet local. Aquesta “playlist” i moltes altres les podreu trobar aquí mateix o també les podreu buscar en el nostre compte que tenim a Spotify.

Assaboriu aquest reguitzell d’estrenes musicals, una selecció ben diversa, plural i transversal. Aquí teniu el Cara B #3 (Març 2017):

Més informació aquí:

1.- “L’ham letal” – Roger Puig

2.- “Segones Oportunitats” – Roger Pistola

3.- “Record de Kyoto” – Últim Cavall

4.- “Begin” – Big Ok

5.- “L’hereu” – Ran, Ran, Ran

6.- “Res” – Les Sueques

7.-“Cançó de la son” – Smokin Soul’s

8.-  “This living kills” – The Unfinished Simphony

9.- “Gran muralla China” – Za!

10.- “Ha fallat tot” – Branca Santa

11.- “Salva’m” – Eduard Gener

12.- “Canalla go to Canigó” – Marc Serrats

13.- “Gised” – Mazoni

14.- “Cançó del dubte” – Manel

15.- “Todo para todos” – Enric Montefusco

16.- “El meu lament” – Ferran Palau

17.- “Catalina” – Rosalia

Anuncis