Cara B #5 (Maig 2017)

Ja està disponible la cinquena entrega del Cara B d’aquest 2017. Avui toca presentar-vos la cinquena selecció musical d’aquest any. La llista d’aquest mes de maig està farcida d’algunes novetats discogràfiques, com ja va sent habitual. També, com ja va sent una tònica d’aquestes “playlists”, s’ha apostat per afegir-hi algunes propostes d’àmbit internacional, així com per ressaltar algunes cançons menys conegudes d’alguns dels artistes més emblemàtics. Un mesclat musical de prop d’una hora de durada, que espero que sigui del vostre agrat. Un maig per gaudir musicalment amb la Sílvia Pérez Cruz, en Billy Bragg, Guillem Ramisa, Ben Harper, Mishima, Pau Vallvé, Big Ok, Bullit, Please Wait, Tano!, The Saurs, Pull my strings, la Abdominable gallina nauseabunda, Ós Bru, 4hiverns i l’Eric Fuentes.

Una “playlist” que es nodreix d’actualitat musical, en la qual trobareu més cançons de bandes que ja hem fet sonar en alguna altra llista del Cara B d’enguany. Recordeu que aquesta “playlist” i moltes altres les podreu trobar aquí mateix o també les podreu buscar en el nostre compte que tenim a Spotify.

Assaboriu aquest d’aquest fil musical, una selecció ben diversa, plural i transversal, on hi podreu trobar de tot. Aquí teniu el Cara B #5 (Maig 2017):

Més informació aquí:

1.- “Hallelujah” – Sílvia Pérez Cruz

2.- “Gentle on my mind” – Billy Bragg & Joe Henry

3.- “Ànima de corall” – Guillem Ramisa

4.- “Shine” – Ben Harper and the Innocents Criminals

5.- “Qui més m’estima” – Mishima

6.- “Que vingui l’hivern” – Pau Vallvé

7.-“Tetes” – Big Ok

8.-  “Accident Time – Bullit

9.- “Nothern Lights” – Please Wait

10.- “L’última frontera” – Tano!

11.- “The magic shape” – The Saurs

12.- “Second chances” – Pull my strings

13.- “Ballar” – Abdominable Gallina Nauseabunda

14.- “Laberint” – Ós Bru

15.- “El Salt” – 4 hiverns

16.- “You’ve got a long run” – Eric Fuentes

17.- “T’enyore” – Mireia Vives & Borja Penalba

 

Anuncis